O nama

KTB nekretnine d.o.o. – agencija za posredovanje u prometu nekretninama sa sjedištem u Čakovcu.

Agencija smo koja se širi i razvija u svakom pogledu vezano uz sve poslove koji prate nekretnine od svojih početaka 2004. godine.

Posjedujemo licencu agenta u posredovanju nekretninama koji je upisan u Imenik agenata. Agencija je upisana u Registar posrednika kod Hrvatske gospodarske komore, te smo upisani u Popis agencija potpisnica Pravila poslovanja pod rednim brojem 292-05, što osigurava našu stručnost i profesionalnost. Velik broj zadovoljnih klijenata dokazuje naš trud, ljubaznost i korektnost u obavljanju svih poslova.

U našoj ponudi možete pronaći velik broj kuća, stanova, poslovnih prostora, vikend-kuća, te zemljišta sa područja cijele Međimurske županije, Jadrana i ostalih dijelova Hrvatske. Ukoliko na našoj ponudi ne pronađete nekretninu koja zadovoljava Vaše uvjete, mi ćemo je pronaći za Vas.

Pozivamo Vas da nam se obratite s punim povjerenjem. Pružit ćemo Vam svaku pomoć, savjete i usluge u pogledu pravnih pitanja, financiranja i sve ostale informacije koje su Vam potrebne za ostvarenje Vaših želja i ciljeva.

Naš prioritet: ZADOVOLJSTVO KUPCA – POVJERENJE PRODAVATELJA

Naše izdvojene ponude

Pretražite nekretnine